دستگاه اعلام سرقت تلفن کننده

دستگاه تلفن کننده چیست ؟
دستگاه تلفن کننده در هنگام سرقت یا هرگونه احساس خطر با شماره تلفن هایی که از قبل برروی آن ها تعریف شده است تماس میگیرد و پیغامی را که از قبل ضبط شده است، پخش می کند. این مورد وظیفه اصلی تلفن کننده ها می باشد اما ممکن است برخی از تلفن کننده ها دارای قابلیت ها و امکانات بیشتری نیز باشند.
هنگام ایجاد آلارم توسط چشمی ها ولتاژی توسط مدار دستگاه مرکزی به سیم تحریک تلفن کننده اعمال می شود که باعث شماره گیری تلفن کننده می شود . بعد از تعداد دفعات مشخصی که شماره گیری انجام شد در صورتی که جوابی دریافت نگردد ، دستگاه به طور خودکار شماره بعدی موجود در حافظه را شماره گیری میکند ، تا زمانی که چشمی ها تحریک شوند و دستگاه مرکزی آژیر پخش کند شماره گیری ادامه پیدا خواهد کرد . با قطع تحریک باز شماره گیری تا کامل شدن شماره گیری تمام شماره های موجود در حافظه ادامه خواهد داشت .
این دستگاه وظیفه خبر رسانی به مالک دستگاه و یا نیروهای امنیتی و ویژه را دارد . برخی از این دستگاهها به تعداد مشخصی از شماره های ذخیره شده در حافظه خود تماس میگیرند و فقط آژیر پخش میکنند و مالک دستگاه را از احتمال خطر در محل نصب دستگاه مطلع میکند . نوع دیگر این دستگاه بجای پخش آژیر به هنگام تماس تلفنی آدرس و پیامی را که مالک دستگاه بر روی آن با صدای خود ضبط نموده ، پخش میکند و بنابراین کاربر میتواند یکی از شماره های دستگاه را به نیروی انتظامی و یا گشت نگهبانی محله اختصاص دهد . این دستگاهها میتوانند ۲ یا ۸ یا ۱۲ و یا ۲۰ حافظه شماره تلفن را در خود ذخیره نمایند و به هنگام خطر به نوبت شماره گیری کنند .
دستگاه های تلفن کننده به طور کلی به دو دسته دستگاه تلفن کننده سیمکارتی و معمولی تقسیم می شوند. البته توجه داشته باشید که این دستگاه از لحاظ مدل، برند و … دارای انواع مختلفی می باشد. در ادامه به بررسی دو نوع دستگاه های تلفن کننده خواهیم پرداخت و آن دو را با یکدیگر مقایسه می کنیم.
تلفن کننده معمولی
همان طور که گفته شد وظیفه اصلی دستگاه های تلفن کننده یکسان است و تمامی آن ها کاربرد یکسانی دارند. لازم است از قبل شماره تلفن هایی را روی دستگاه تلفن کننده معمولی تعریف کنید تا در هنگام خطر یا سرقت با شماره تلفن های از پیش تعیین شده تماس گرفته و پیغام ضبط شده و آماده را پخش کند. در صورتی که پیغامی ضبط شده وجود نداشته باشد تلفن کننده صدای آژِیر پخش می کند. این نوع تلفن کننده به خط تلفن شهری متصل است و از طریق تلفن ثابت منزل تماس می گیرد.
تلفن کننده سیمکارتی
این نوع دستگاه نیز همانند تلفن کننده معمولی وظیفه دارد در هنگام سرقت با شماره تلفن های از پیش تعیین شده تماس بگیرد و پیغام صوتی ضبط شده شما را پخش نماید. البته توجه کنید که این نوع دستگاه بدون نیاز به خط شهری و تنها با یک سیمکارت فعال می شود. از مزایای این نوع دستگاه می توان به زمان قطع شدن خط شهری اشاره کرد.
در مواقعی که خط تلفن ثابت به دلایل مختلف قطع باشد، دستگاه تلفن کننده معمولی غیر فعال می شود و قادر به تماس گرفتن نیست اما دستگاه تلفن کننده سیمکارتی نیازی به خط شهری ندارد و با قطع آن غیرفعال نمی شود. برخی از دزدگیر های اماکن خود دارای تلفن کننده می باشند و نیازی به خرید آن نیست. اگر قصد خرید دزدگیر اماکن را دارید حتما به سراغ دزدگیر اماکنی بروید که دارای تلفن کننده سیمکارتی است. در ادامه قصد داریم دزدگیر های اماکنی که دارای دستگاه تلفن کننده سیمکارتی می باشند را به شما معرفی کنیم و آن ها را مورد بررسی قرار دهیم.
