طراحی سایت | وب سایت شرکتی
امروزه ساخت طراحی سایت شرکتی برای کسب و کار بر خلاف چندین سال قبل کار سختی نیست. وردپرس قالب کسب و کار را معرفی می کند. این قالب های زیبای وردپرس، سفارشی اند و همه ی ویژگی هایی که شما برای ترویج و اجرای کسب و کار شرکت خود بطور آنلاین نیاز دارید را تهیه می کند.
اگر می خواهید یک وب سایت قابل توجه و جذاب برای کسب و کارتان داشته باشید. قالب هایی که ما در این سایت لحاظ کردیم را بررسی کنید. قالب ها دارای طرح های عملیاتی هستند. و به شما کمک می کنند تا یک سایت شرکتی مطابق با سلیقه ی خود بسازید. این مقاله به بررسی اهمیت طراحی سایت شرکتی، مراحل طراحی، نکات کلیدی، و بهترین شیوههای بهینهسازی برای موتورهای جستجو (SEO) میپردازد.

طراحی سایت شرکتی
طراحی سایت شرکتی یکی از ابزارهای اصلی برای بهبود حضور آنلاین کسبوکارها و جذب مشتریان جدید است. در دنیای امروز که اینترنت و فناوریهای دیجیتال به سرعت گسترش مییابند، افراد یک وبسایت حرفهای و جذاب را به یک ضرورت تبدیل کردهاند.
سایت شرکتی برای اهداف گوناگونی طراحی و راه اندازی می شوند، که می توان مواردی از جمله :
بروزرسانی کاتالوگ، ایجاد سایت با ارائه سرویس هایی که همیشه در دسترس هستند. همچنین سیستم های پشتیبانی و خدمت رسانی را نام برد. شرکت سه سوت وب بهطور منحصر بهفرد و با خلاقیت بالا، سایتهای شرکتی را طراحی میکند و با بررسی و شناخت درخواستهای مشتریان، هرگونه خدمات را ارائه میدهد.
یک وبسایت شرکتی، نمایانگر حضور آنلاین یک شرکت است و به عنوان یک دفتر کار مجازی عمل میکند. مشتریان بالقوه اغلب اولین تماس خود با یک شرکت را از طریق وبسایت آن برقرار میکنند. بنابراین، وبسایت باید نمایانگر حرفهای بودن، کیفیت خدمات و محصولات، و اعتماد به شرکت باشد. یک وبسایت خوب طراحی شده میتواند:
-
افزایش اعتبار و اعتماد مشتریان: یک وبسایت حرفهای و کاربرپسند میتواند اعتبار شرکت را در نزد مشتریان افزایش دهد.
-
دسترسی به بازار جهانی: با یک وبسایت، شرکتها میتوانند به بازارهای جهانی دسترسی پیدا کنند و مشتریان جدیدی جذب کنند.
-
ارتقای برندسازی: وبسایت میتواند به عنوان یک ابزار قوی برای برندسازی عمل کند و پیامها و ارزشهای شرکت را به وضوح منتقل کند.
-
افزایش فروش و درآمد: وبسایت میتواند به عنوان یک پلتفرم فروش آنلاین عمل کند و به افزایش فروش و درآمد شرکت کمک کند.
فرآیند طراحی سایت شرکتی
فرآیند طراحی و توسعه یک وب سایت تجاری است که به عنوان ستون حضور آنلاین یک شرکت عمل می کند. با یک وب سایت تبلیغاتی اشتباه نکنید، تمرکز یک وب سایت شرکتی این است که به جای تمرکز بر یک محصول یا مارک فرعی، یک شرکت را به طور کلی تبلیغ کنید.
در حالی که وب سایت های تبلیغاتی بر روی محصولات یا خدمات خاصی متمرکز هستند، یک وب سایت شرکتی به تبلیغ ، تبلیغ یا بازاریابی محصولات نمی پردازد، بلکه بر عملکرد کسب و کار، اخبار شرکت، کارکنان و مسئولیت اجتماعی تأکید می کند.
هدف اصلی طراحی وب سایت شرکتی بازتاب موفقیت شرکت، تقویت شهرت آن، ایجاد اعتماد و اطلاع رسانی در مورد خدمات و محصولات است – اما تمرکز بر آنها نیست. شرکت سه سوت وب بهطور منحصر بهفرد و با خلاقیت بالا، سایتهای شرکتی را طراحی میکند و با بررسی و شناخت درخواستهای مشتریان، هرگونه خدمات را ارائه میدهد.
مراحل اصلی طراحی وب سایت شرکتی
این فرایند به طور معمول چندین مرحله دارد ، به ویژه هنگامی که این خدمات را برون سپاری می کنید. شرکت طراحی سایت سه سوت وب، کل فرآینده طراحی سایت شرکتی شما را انجام میدهد و کاملا مطابق با سلیقه شما اطمینان حاصل شود که راه حل طراحی وب شما کاملاً با مخاطبان ، صنعت و طاقچه هدف شما مطابقت دارد.
طراحی سایت شرکتی شامل چندین مرحله کلیدی است که باید با دقت و توجه به جزئیات انجام شود. این مراحل شامل:
تحلیل نیازها و هدفگذاری: ابتدا باید نیازها و اهداف شرکت از داشتن وبسایت مشخص شود. این مرحله شامل تحقیق در مورد بازار هدف، رقبا، و نیازهای مشتریان است.
طراحی اولیه و وایرفریم: وایر فریمینگ از مهمترین مراحل طراحی و توسعهی وبسایت، اپلیکیشن یا موارد دیگر است. در این مرحله، یک طرح اولیه از ساختار و چیدمان صفحات وبسایت تهیه میشود. وایرفریمها به تعیین نحوه نمایش اطلاعات و دسترسی به بخشهای مختلف سایت کمک میکنند.
در بسیاری از طرحهای پیچیده و بزرگ، افراد از این روش برای استخوانبندی پروژه استفاده میکنند تا همه چیز از ابتدا مشخص باشد. با وایرفریم از همان ابتدا و بدون دردسر میتوان فهمید که تک تک عناصر کجا قرار میگیرند و صفحات کجا هستند و هدف نهایی طراحی چیست.
طراحی گرافیکی: پس از تأیید وایرفریم، طراحی گرافیکی وبسایت آغاز میشود. این مرحله شامل انتخاب رنگها، فونتها، تصاویر، و سایر عناصر بصری است.
توسعه و برنامهنویسی: در این مرحله، طراحیهای گرافیکی به کدهای HTML، CSS، و JavaScript تبدیل میشوند. همچنین، سیستمهای مدیریت محتوا (CMS) و پایگاههای داده نیز در این مرحله پیادهسازی میشوند.
تست و بهینهسازی: پس از تکمیل توسعه، وبسایت باید مورد تست قرار گیرد تا مشکلات احتمالی شناسایی و برطرف شوند. بهینهسازی برای موتورهای جستجو (SEO) نیز در این مرحله انجام میشود.
راهاندازی و نگهداری: پس از تأیید نهایی، وبسایت راهاندازی میشود. نگهداری و بهروزرسانی مداوم وبسایت برای حفظ عملکرد و امنیت آن ضروری است.
وب سایت های شرکتی فقط مختص مشتریان و مصرف کنندگان نیست. در عوض، آنها همچنین باید ابزاری باشند که ارزش ، مأموریت و دستاوردهای شرکت شما را به سهامداران، سرمایه گذاران و شرکای شما منتقل می کند و در عین حال محتوای آموزشی را نیز برای توزیع از طریق مطبوعات ارائه می دهد و به ایجاد رهبری فکری کمک می کند.
برای استفاده بیشتر از طراحی سایت شرکتی ، ایجاد یک وب سایت سفارشی بهترین راه حل است. با مشاوران رایگان ما در ارتباط باشید.

بهینه سازی و سئو وب سایت شرکتی
سئو سایت یا بهینهسازی موتور جستجو (SEO) هنری است که افراد برای گرفتن صفحات و رتبههای بالاتر در نتایج موتورهای جستجوگر مانند گوگل به کار میبرند. از آنجا که جستجو یکی از اصلی ترین راه هایی است که افراد به نیاز های مورد نظر خود دسترسی پیدا می کنند، کسب رتبه بالاتر در موتورهای جستجو گر میتواند منجر به افزایش بازدید و ترافیک وب سایت شما شود.
اولویت بسیار مهم در شرکت طراحی سایت ۳سوت، سئو و بهینه سازی سایت با رعایت تمامی استانداردهای مربوط به موتورهای جستجوگر مخصوصا گوگل می باشد. حضور سایت شما در رتبه های بالای گوگل و جذب مشتری بیشتر از ضروریت های غیرقابل انکار است.
بهینهسازی وبسایت برای موتورهای جستجو (SEO)
یکی از مهمترین جنبههای طراحی سایت شرکتی است. بهینهسازی مناسب میتواند به بهبود رتبهبندی وبسایت در نتایج جستجوی گوگل و جذب ترافیک بیشتر کمک کند. برخی از بهترین شیوههای SEO شامل موارد زیر است:
تحقیق کلمات کلیدی: انتخاب کلمات کلیدی مناسب و استفاده از آنها در محتوای وبسایت، متا تگها، و عنوانها.
بهینهسازی محتوا: ایجاد محتوای باکیفیت و مرتبط با کلمات کلیدی انتخاب شده.
تصاویر بهینه شده: استفاده از تصاویر بهینهشده با توضیحات متنی (alt text) مناسب.
بهینهسازی سرعت بارگذاری: کاهش زمان بارگذاری صفحات وبسایت از طریق بهینهسازی تصاویر، استفاده از فشردهسازی، و کاهش درخواستهای سرور.
لینکسازی داخلی و خارجی: ایجاد لینکهای داخلی بین صفحات وبسایت و کسب بکلینک از وبسایتهای معتبر.
استفاده از ابزارهای تحلیل: استفاده از ابزارهای تحلیل مانند Google Analytics برای بررسی عملکرد وبسایت و بهبود آن.
هدف از داشتن سایت شرکتی
-
دریافت تبلیغات و درآمد از سایت
-
تجارت سودآور
-
دریافت خدمات برای مشتریان
-
ارائه خدمات اینترنتی به مشتریان
-
معرفی محصولات
-
معرفی خدمات
-
ایجاد برند سازی برای یک شرکت
-
کم کردن نیرو های کاری به وسیله بخش های متنوع الکترونیک
-
فعالت بدون محدودیت زمانی و مکانی، بصورت ۲۴ ساعته
-
کاهش مخارج و نیروی انسانی مورد نیاز شرکت
امکانات طراحی سایت شرکتی
-
طراحی واکنشگرا (ریسپانسیو) جهت نمایش صحیح سایت در تمامی دستگاه ها.
-
صفحه درباره ما
-
صفحه ارتباط با شرکت
-
ارتباط با مشتریان
-
گالری تصاویر و راهنمای استفاده از محصولات
-
بخش امتیازدهی به شرکت
-
بخش مربوط به پرسش و سوالات مشتریان
-
پشتیبانی مشتریان بصورت آنلاین
-
صفحه مخصوص سفارش گیری و محاسبه قیمت محصولات